Veelgestelde vragen

1. Wat zit er in de WMN verpakking?

In elke WMN verpakking zit het volgende:

 

2. Hoe lang blijven de nail wraps zitten?

De nail wraps blijven gemiddeld 10 dagen goed zitten, ook afhankelijk van je activiteiten. Ze gaan nog langer mee als je een top coat gebruikt. Als je nail wraps langer mee gaan dan 10 dagen, raden we je aan om ze voor 14 dagen te verwijderen. Zo voorkom je dat het kleefmiddel je nagels uitdroogt.

 

3. Wat wordt er bedoelt met dat WMN nail wraps niet schadelijk zijn?

WMN nail wraps bevatten geen van de drie beruchte schadelijke stoffen die in nagellak voorkomen, namelijk formaldehyde, toluene en dibutyl phthalate (en andere phthalate stoffen).

 

4. Zijn de nail wraps geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen?

Door de afwezigheid van schadelijke stoffen zijn deze wraps geschikt voor gebruik door kinderen en zwangere vrouwen. Dit is niet inclusief het gebruik van een optionele basis en/of top coat. Gebruik van een coating is niet noodzakelijk. Controleer a.u.b. eerst of jouw basis en/of top coat geen schadelijke stoffen bevatten als deze gebruikt worden voor zwangere personen of kinderen. De nail wraps zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud. Vermijdt oraal contact en zorg altijd voor ouderlijk toezicht bij gebruik met kinderen.

 

5. Wat als de nail wraps niet goed op mijn nagels passen?

Elke WMN verpakking bevat 16 dubbel uitgevoerde nail wraps van verschillende formaten zoals hieronder weergeven:

 


Als je het prettig vindt kun je eenvoudig de zijkanten inkorten met behulp van een schaar zodat de wrap precies op je nagel past. 

 

6. Kan ik douchen na het aanbrengen van de nail wraps?

We raden je aan om de nail wraps aan te brengen na het douchen, het doen van de afwas of andere activiteiten met water. Dit omdat de wrap wat tijd nodig heeft om zich goed te hechten aan je nagel. Mocht je de wraps voor zulke activiteiten aangebracht hebben en deze komt iets los van de nagel, probeer deze dan niet meteen te verwijderen. Na verloop van tijd zal de nail wrap opdrogen en zich opnieuw aan je nagel hechten.

 

7. Doen jullie ook aan bestellingen op maat?

Jazeker, wij staan altijd open voor samenwerkingen met andere merken door middel van het ontwerpen van specfieke designs. Mocht je interesse hebben en wil je informeren naar de mogelijkheden om WMN als partner voor campagnes en promoties in te zetten, neem dan contact op via het contact formulier of email ons op hello@wrapmynails.nl.