Over ons

WrapMyNails streeft er naar om nagel art en gestylede nagels voor dagelijks gebruik toegankelijk te maken voor iedereen. WMN nail wraps zijn zonder gedoe, snel en makkelijk aan te brengen en kosten weinig. We bieden een selectie van klassieke kleuren en ontwerpen aan, maar ook uniekere en spannendere ontwerpen zodat er voor elke gelegenheid een goede fit is. Nu kan iedereen makkelijk en snel altijd de perfecte nagels hebben! Denk bijvoorbeeld aan gebeurtenissen zoals bruiloften, feestjes, op je werk, school en tijdens het reizen. Of kies een stijl die nu bij je kleding en stemming past!

 

Wie zijn wij?

WrapMyNails is opgezet door een nagel enthouisasteling die er gek op is om haar nagels te laten doen, soms met unieke nail art ontwerpen en soms met een simpele en classic look. Ze is altijd gefascineerd geweest over hoe nail art ontwerpen op een 'klein canvas' als onze nagels geschilderd kan worden. Helaas is je nagels laten doen vaak niet altijd even makkelijk is het vaak duur. Soms heb je simpelweg geen tijd om langs een nagel salon te gaan of moet je opeens last minute op een afspraak zijn. Soms zit het gewoon even niet in je budget om je nagels te laten doen. De oprichtster van WrapMyNails wil graag een alternatief bieden die een gemakkelijke en betaalbare manier biedt om de perfecte nagels te hebben. Dit is hoe WrapMyNails tot stand is gekomen!

 

Wat is er zo goed aan WMN nail wraps?

WMN nail wraps zijn:

Inklapbare content

Makkelijk en snel aan te brengen zonder droogtijd

Elke WMN set komt met alles wat je nodig hebt, zonder droogtijd. Je kan ze eenvoudig aanbrengen en je nagels zo een make over geven in 15 minuten!

Bevat geen schadelijke stoffen en is geurloos

WMN nail wraps bevatten geen van de drie beruchte schedelijke stoffen (formaldehyde, toluene, en dibutyl phthalate) die je in reguliere nagellakken vindt. Ze zijn ook geurloos.

Unieke designs met een professionele look

WMN heeft 3 hoofdcollecties: Nail art, effen kleuren en glitters. Van klassieke en tijdloze ontwerpen tot trendy en unieke nail art, elke collectie is zorgvuldig samengesteld om bij de seizoenen te passen.

Betaalbaar

Nail art laten doen in nagel salons is vaak duur. WMN maakt nail art mogelijk tegen een veel lagere prijs voor iedereen!

Past op alle maten nagels

Elke WMN verpakking komt met 16 delige dubbel uitgevoerde nail wraps met verschillende afmetingen die op bijna elke nagel passen.